Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ρεμπέτικο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη

Ρεμπέτικο γλέντι για την ενίσχυση της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη με τους Κώστα Καλύβα, Νίκο Μπλαζάκη, Γιώργο Γκόγκουρα και Αντώνη Αντωνακόπουλο στο καφέ Τέχνη στη Νέα Χώρα την Κυριακή 23/12 και ώρα 2 μ.μ.



Φίλοι και σύντροφοι αναγνώστες της Εργατικής Αλληλεγγύης,

Από τότε που η εφημερίδα μας και εφημερίδα σας πέρασε τα 1000 φύλλα στις αρχές του 2012, οι αγώνες του κινήματος (απεργιακοί, αντιφασιστικοί, εκλογικοί…) μας υποχρέωσαν πολλές φορές να απλώσουμε τις σελίδες της. Συγκεκριμένα προχωρήσαμε δέκα φορές σε έκδοση εικοσασέλιδης Εργατικής Αλληλεγγύης, μια φορά σε 24 σελίδες και δυο φορές σε έκτακτα τετρασέλιδα φύλλα (για να καλύψουμε τις φανταστικές κινητοποιήσεις που πολιόρκησαν τη Βουλή όταν ψηφίζονταν τα Μνημόνια, πρώτα του Παπαδήμου και πρόσφατα του Σαμαρά).

Κοινή μας εκτίμηση είναι ότι αυτό το κίνημα δεν κάνει πίσω και το δείχνει με τον πιο μαχητικό τρόπο καθημερινά. Είτε πρόκειται για τις καταλήψεις ενάντια στις απολύσεις σε Δήμους, ΑΕΙ-ΤΕΙ ή Υπουργεία, είτε για τις αντιφασιστικές διαδηλώσεις που κυνηγάνε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής σε κάθε πόλη και συνοικία, το μήνυμα είναι το ίδιο.

Γι’ αυτό βάζουμε πλώρη να ανεβάσουμε τις σελίδες της Εργατικής Αλληλεγγύης σε είκοσι σε μόνιμη βάση με τη νέα χρονιά.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε τη στήριξή σας με όλους τους τρόπους που έχετε δείξει ξανά και ξανά. Με τις ανταποκρίσεις που μας στέλνετε, με τις γνώμες και τα γράμματά σας, με τη διακίνηση της Εργατικής Αλληλεγγύης χέρι με χέρι εκεί που μετράει πιο πολύ: στους χώρους δουλειάς και σπουδών, στις γειτονιές, στις διαδηλώσεις.

Έχουμε ανάγκη και την οικονομική στήριξή σας. Ξέρετε όλοι και όλες ότι δεν έχουμε «χορηγούς», ούτε δημοσιεύσαμε ποτέ διαφημίσεις. Γι’ αυτό σας καλούμε να στηρίξετε την οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης που βρίσκεται σε εξέλιξη.


Εργατική Αλληλεγγύη



ΣΕΚ Χανίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου