Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των γιατρών στο Νοσοκομείο Χανίων



Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των γιατρών στο Νοσοκομείο Χανίων για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, ενώ Πέμπτη 12/7 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση όλων των εργαζόμενων του Νοσοκομείου.

Την Δευτέρα 9/7 έγινε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ με θέμα την επίσχεση εργασίας και την στήριξη της κινητοποίησης. Η Μαργαρίτα Παπαμηνά, δασκάλα και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος μας δήλωσε: «Συζητήσαμε για την επίσχεση των γιατρών και αποφασίστηκε να γίνει σύσκεψη όλων των προέδρων των πρωτοβάθμιων σωματείων την Πέμπτη 12/7 στις 8 η ώρα στο Εργατικό Κέντρο για να οργανωθεί την επόμενη Πέμπτη 15/7 μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης με όλους τους φορείς και τα σωματεία της πόλης, για να οργανωθούν μέρες δράσης για την Υγεία».

Ψήφισμα συμπαράστασης κατέθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Σεραφείμ Ρίζος, εκλεγμένος με την Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση (στηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Η πλειοψηφία του ΠΣ αρνήθηκε να το συζητήσει, κείμενο-καταγγελία που στάλθηκε στον τοπικό Τύπο μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, πυρήνα Χανίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου